Vores  Samarbejspartnere

Den Evige Dans


Vi startede Den Evige Dans, fordi vi opdagede et tomrum inden for privatundervisning i brudevals og fordi vi ønsker at alle får den bedst mulige oplevelse med brudevalsen på deres store dag. Derudover ønsker vi at gøre undervisningen til en romantisk, sjov og rar oplevelse, som alle kan få glæde af og så man kan få en hyggelig oplevelse med sin partner i en ellers travl tid. Vi tilbyder både undervisning i den klassiske brudevals samt i special-koreograferet brudevals til selvvalgt musik, og vi underviser både i vores lokaler i Grøndal MultiCenter i København og Risskov i Århus, samt hjemme hos vores kunder i Storkøbenhavn og Århus.

Mybackdrop


En levende foto-væg som skaber masser af god stemning og fest vibe. Når man tager selfies eller fotos med fotovæggen bag sig, er det næsten umuligt at lave et dårligt billede. Resultatet bliver utrolig flot og festligt. Du og dine gæster får de flotteste fotos med hjem, som man aldrig glemmer.
Alle kan få glæde af den. En sjov aktivitet for alle aldre. Ligegyldigt om du er barn, teenager eller voksen vil du synes det er sjovt at tage selfies med dine venner og familie. Man kan bruge den til alle slags lejligheder, lige fra fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb, baby shower, gender reveal, julefrokost, jubilæum, og andre festlige fejringer.

Drømmetyl


Drømmetyl laver smukke og unikke opsætninger til livets fester, og kan hjælpe med alt fra fortryllende oppytning, til organiseret eventplanlægning og afvikling, af lige netop jeres drømmebryllup. Vi kan varmt anbefale at I taler med Maria og hendes team, hvis I ønsker at afholde et smukt, personligt og velplanlagt bryllup.