Om LEDgulv.dk
LEDgulv.dk er en del af Experience Enterprise I/S, som er en Dansk oplevelsesvirksomhed stiftet i 2021. Hos os har vi en vision om at give vores kunder en unik oplevelse hver eneste gang. Vi giver dig muligheden for at skabe en unik stemning til dit event, bryllup eller firmafest med et LEDgulv, som aldrig er set før.Ideen kom til live da medejer, Nicki, skulle giftes og havde et ønske om at danse brudevals samt at se sine gæster danse på et belyst og spektakulært dansegulv. Mulighederne blev undersøgt, men det blev hurtigt klart, at det ikke var muligt at leje et sådan gulv i Danmark. Nicki og Cheikh var straks opsatte på at være dem, der realiserer netop denne drøm for kommende brudepar. Nu er vi endelig klar til at tilbyde muligheden for at skabe en unik oplevese til din begivenhed.  Nicki

Medejer LEDgulv.dk

Medejer

Nicki er uddannet Innovationsingeniør fra DTU og har tidligere været professionel ishockeyspiller. Nu er han medejer af Experience Enterprise I/S og har en vision om at skabe den ultimative oplevelse for vores kunder.

Cheikh

Medejer LEDgulv.dk

Medejer

Cheikh er også uddannet Innovationsingeniør fra DTU og har tidligere været trampolininstruktør. Nu er han medejer af Experince Enterprise I/S og har en vision om at sikre den bedste service for vores kunder.